Moeizame wegen leiden vaak naar mooie bestemmingen.

 

Adem in therapie

Lieve Kirsten:

De eerste keer bij jou aankomen was voor mij ‘thuiskomen’, ik kende je van een ademworkshop waarbij ik direct een fijn gevoel bij jou had. Je hebt mij ontvangen in een heel warme ruimte.

Heel fijn om jouw traject van 10 weken/sessies te ervaren. Ik ben mezelf heel vaak tegengekomen, zowel tijdens de oefeningen, het praten als ook tijdens het ademen. Zo heb ik mezelf beter leren kennen en ben ik eindelijk te weten gekomen vanwaar mijn ‘angsten’ kwamen.

Je straalt heel veel rust uit, je bent een krak in ‘luisteren’ maar soms ook in ‘confronteren’, dit heb ik wel nodig gehad om vooruit te komen.

Ik vond het heel fijn dat je ook steeds voldoende tijd nam en dat het ‘afronden’ steeds heel gemoedelijk ging.

De oefeningen, het huiswerk, … die ik meekreeg van jou waren een mooie aanvulling op de sessies zelf.

Het ademen zelf bracht steeds heel veel inzichten voor mij, de affirmaties nam ik steeds mee doorheen de dagen/weken na de sessies. De ademreis, zoals jij het altijd noemt, was elke keer weer anders, de éne keer veel confrontatie, de andere keer heel veel inzichten en nog een andere keer veel rust.

Het is zo waardevol om in therapie lichaamswerk te doen, terug naar het ‘voelen’. Dat heb ik bij jou geleerd.

Bedankt lieve Kirsten, ik hoop nog eens een keertje bij jou te geraken voor een ademcirkel.

Veel liefs

Arian


Lieve Kirsten, nog eens een dikke dankjewel voor de ademsessie donderdag! Wat een rust heb ik de voorbije dagen mogen ervaren! Echt Verademend!! 

Mieke VB


Bedankt voor de zachte en lieve ondersteuning, ik neem die zeker en vast mee in de toekomst! 

C.B.


Sommige dingen zijn niet in woorden uit te drukken omdat de energieën zo fijn zijn en zoveel met je doen...

ik denk dat daar zelfs geen woorden voor bestaan...

ik heb een enorme rust en verbondenheid ervaren,

mijn lichaam reageerde op meerdere plaatsen,

er werd ruimte gemaakt in mijn wezen zodat licht en dankbaarheid konden binnenstromen...

 

Ik heb genoten van de ondersteuning, de manier waarop Kirsten dit doet,

de aanrakingen, het gevoel geven ‘I have your back’, ... tijdens de ademsessie deden enorm veel met mij

en zorgden ervoor dat ik er helemaal in kon zakken.

 

Ik beleefde het Bewust Verbonden Ademwerk bij Kirsten als een heel positieve en aangename ervaring

en voelde me nadien een heel pak lichter...

Mijn volgende afspraak is gemaakt en ik kijk er ontzettend naar uit!

Danielle G


De bewust verbonden ademsessie verliep rustig en bracht me op het moment en de uren erna diepe innerlijke rust. 

De dagen nadien werkte de ademsessie lijflijk zeer diep door waardoor ik er bewust voor gekozen heb om de voorbije weken met de nodige rust, liefde en warme zorg voor mijn lichaam te zorgen. 

Het ademwerk heeft ook heel wat in beweging gezet rond de thema's zelfzorg en zelfliefde, grenzen mogen trekken en omgaan met de verwachtingen van de ander ... er komt zeker een vervolg!

An


Ademcirkel

Hoi Kirsten, heel het plaatje klopte, de sfeer, de energie van de ruimte, de intensiviteit van de zachtheid.  Heb een hele waardevolle sessie gehad. Heel stuk dichter bij mezelf en zoveel stilte in mijn hoofd. Het was genieten... Vanavond heb ik echt gedurfd om voor mezelf te kiezen en echt te doen waar ik me het beste bij voel. Ben echt super dankbaar! Ik kom naar elke sessie die je nog zou geven. 

Elke


Gisteren 3e sessie ademwerk gedaan en wow, dit is zo een magische plek voor mij.

Een plek waar alles kan en mag van emoties.

Mijn momentje om de energie door mijn lichaam te voelen stromen en te voelen dat ik leef.

Een moment om alles los te laten en tot mezelf te komen met alle emoties die er mogen zijn.

Door de overlevingsmodus en hectische leven dat ik momenteel leid, is dit zo zalig!

Dankjewel lieve Kirsten, zo een warm en leifdevol persoon, die me die ene moment mee helpt om mijn rugzakje mee te dragen.

Ik heb zoveel liefde voor jou.

Ik doe het niet altijd alleen.
💙

Ans B.


 Dag Kirsten, ik wou nog even met je delen dat ik het bijzonder jammer vind dat we zo ver van elkaar wonen, anders kwam ik langs bij jouw ademcirkels... Je hebt mij enorm geraakt de afgelopen dagen met je afgestemde aanwezigheid! Ik voelde bij jou een soort gedragenheid die ik nog nooit heb ervaren, waarvoor ik je heel graag nog eens wou bedanken! Dat gevoel blijft hangen, ik hoop nog heel erg lang en dat ik ernaar terug kan keren als ik het nodig heb. Dat wens ik mezelf toe en daar ben ik je oneindig dankbaar voor! Warme Groetjes, Céline.


Ik vond het een fijn en warm pakket. Het voelde enorm veilig. Fijn om houvast in mezelf te ervaren en spanning weg te ademen. Een zachte kracht kon uitdeinen en verankeren.

A.

Workshop Adem & Vision board 2024

In een warm en veilig aanvoelende ruimte vertrok ik op een meditatieve reis begeleid door de stem van Kirsten.

Tijdens deze reis mocht ik stilstaan bij wat het voorbije jaar voor mij betekende.  Vervolgens wierp ik ook een blik op het jaar dat voor mij ligt.  

De meditatie was een welgekomen pauze tussen dat wat was en dat wat in de wereld mag gezet worden in de nabije toekomst.  

Het schrijven van een nieuwjaarsbrief aan mezelf bracht helderheid.  Deze woorden kregen beeld en vorm in kleuren, treffende quotes en prachtige prenten.  Op deze manier werd het concreet en tastbaar.  Een prachtige collega die helemaal past bij mijn binnenwereld op dit moment.  En die tevens houvast kan zijn in 2024.  Tenslotte mochten we opnieuw de kracht van ademhalen ervaren.  Heel fijn om zo het nieuwe jaar op een rustige en bewuste manier te starten.

Wendy


Je bracht een ideale combinatie van ademwerk en het creatief vormgeven van intenties voor het nieuwe jaar. Wat een heerlijke flow heb ik mogen ervaren. De uitnodigende setting, de kracht van het ademen, tijd mogen maken om echt even stil te staan bij wat belangrijk voor je is, fijn bladeren door mooie materialen en hiermee je eigen creatie vormgeven, alles warm en zorgzaam begeleid. Het maakte de middag voor mij de ideale manier om geïnspireerd en bruisend van energie het nieuwe jaar in te gaan.

Marijke